Jeg benytter en bred vifte af teknikker og metoder, der går godt i spænd med hinanden.

Og har særligt gode erfaringer med behandling af:

– Behandling af forskellige børnelidelser, f.eks. sengevædere og astma og allergi.
– Stress og spændinger, hovedpiner og migræne
– Led og muskelsmerter (i bl.a. ryg, knæ og nakke, tennisalbue, frossen skulder)
– Gigt (flere forskellige typer)
– Fordøjelsesproblemer (f.eks. kronisk diarré, forstoppelse, mavesmerter m.m.)
– Astma og allergi, bihulebetændelse
– Menstruationsforstyrrelser og Menopause problemer
– Infertilitet
– Blodmangel og kronisk træthed, søvnproblemer
– Blandede fysiske og psykiske symptomer

Har du andre problemer, er du velkommen til at ringe og høre om vi kan hjælpe dig !

 

TRADITIONEL KINESISK MEDICIN & AKUPUNKTUR

Kinesisk Medicin bygger på erfaringer gennem de sidste ca. 4500 år. Udgangspunktet er det Taoistiske livssyn om altings bevægelse og forandring i den evige vekslen mellem Yin og Yang.
Kineserne kalder vores livsenergi for “Qi”. Qi opstår i bevægelsen mellem Yin og Yang, og strømmer i et komplekst mønster gennem organerne og deres tilknyttede meridianer. Disse meridianer (hvor der er 12 primære par) styrer og nærer hver især ét indre organ. Til hvert af disse organer er der knyttet en bred vifte af fysiologiske, følelsesmæssige og mentale funktioner. Tilsammen dækker disse „organfunktioner” alle aspekter af menneskelig eksistens. Underskud eller blokering i meridianer og deres tilknyttede organer fører til både fysiske og psykiske lidelser.
Akupunktur er den bedst kendte metode indenfor Kinesisk Medicin, og udgør sammen med bl.a. Akupressur, Kinesiske Urter, Tui Na, Tai Chi Chuan og Qigong en unik og nuanceret vifte af helbredelsesmetoder.

Indenfor den traditionelle kinesisk medicin og akupunktur tilbyder jeg følgende behandlingsformer:

JAPANSK AKUPUNKTUR

Japansk akupunktur er defineret ved at man balancerer tilstanden af Qi og Blod i meridianerne, og at al sygdom udspringer af ubalance, enten pga. et overskud eller et underskud, af Qi og Blod, i meridiansystemet.

Jeg er meget fascineret og optaget af,  at Japansk akupunktur arbejder ud fra tesen om at man (næsten) altid kan styrke kroppen til at genopretter sin balancen, selv overskudstilstande kan fjernes ved at styrke et område i kroppen der fremviser et mindre underskud. Dvs at man kun sjældent bruger drænende teknikker.

I nogle former for Japansk akupunktur indføres nåle og i andre ikke, men de nåle der anvendes i Japansk akupunktur er alle væsentligt tyndere end dem der typisk bruges i Kinesisk akupunktur.

Derfor er Japansk akupunktur ofte helt smertefri.

Indenfor den Japanske akupunktur behandling indgår følgende behandlingsformer: